نکاتی برای برگزاری عروسی

نکاتی برای برگزاری عروسی

 

مراسم عروسی این روزها جایگزین های زیادی پیدا کرده است. از یک مهمانی خانوادگی کوچک گرفته تا جشنی در باغ، خانه یا سفرهای زیارتی و سیاحتی. اما اگر شما جزو آن دسته از زوج هایی هستید که تصمیم دارید مراسم تان را به شکل سنتی و در تالارهای عروسی برگزار کنید، برایتان چند توصیه داریم که بد نیست به آنها دقت بیشتری داشته باشید.

 

تالارها معمولا راه و چاه برگزاری مراسم را پیش رویتان می گذارند اما همه چیز را نمی توان با اتکا به پیشنهادهای آنها پیش برد. بخشی از خوب برگزار شدن مراسم به دقت نظر و توجه خود شما بر می گردد.

 

• فهرست ذخیره مهمانان

تعداد مهمانان تان را قبل از سفارش غذا، میز و صندلی و… تعیین کنید. فراموش نکنید همیشه تعدادی مهمان رزروی هم داشته باشید. منظور این است که همیشه روی تعداد ثابتی مهمان حساب نکنید. این احتمال را بدهید که تعدادی از دعوت شده ها به دلایل مختلفی نتوانند در مراسم شما شرکت کنند، به همین دلیل در کنار فهرست اصلی مهمانان، فهرست جایگزینی تهیه کنید تا درصورت بروز هر مشکل برای مهمانان اصلی بتوانید بدون کمترین اتلاف زمانی، مهمانان رزرو را جایگزین کنید.

 

• شورای مزه برگزار کنید

اگر مراسم تان را در یک سالن برگزار می کنید مطمئنا یکی از ملاک های انتخاب مکان برگزاری، کیفیت و قیمت سرویس هایی است که به مهمانان تان ارائه می دهد. توجه داشته باشید این قیمت ها شامل ورودی سالن به تعداد مهمانان، پذیرایی بدو ورود، پذیرایی در طول زمان مراسم و شام می شود.

 

قبل از این که برای شام عروسی سفارش غذا بدهید منو غذایی موسسه برگزار کننده را به دقت مطالعه کنید. بهتر از مطالعه این است که این غذاها را امتحان کنید. یعنی یک بار بدون آن که مسئولان این موسسه متوجه شوند و به صورت کاملا نامحسوس از انواع غذاهایی که می خواهید یک پرس سفارش دهید. با افراد با تجربه و کسانی که در این امر صاحب نظر هستند، شورای مزه برگزار کنید تا خوب و بد هر نوع غذا را بتوانید تشخیص دهید. براساس همین نظر سنجی می توانید بهترین ها را انتخاب کنید.

 

•شیرینی با خودتان

گاهی وقت ها تالارهای عروسی پیشنهاد می کنند تهیه میوه و شیرینی را بر عهده آنها بگذارید ولی بهتر است زحمت این کار را خودتان بکشید چون شما ذائقه مهمانان تان را و سلیقه خوراکی آن ها را بهتر می دانید. در ضمن با به اندازه تهیه کردن شیرینی و میوه می توان در هزینه ها کمی تعادل ایجاد کرد. شست و شوی میوه هم می تواند با نظارت شما صورت بگیرد.

 

• زیاده روی نکنید

موسسات برگزار کننده مجالس، خدمات متفرقه زیادی ارائه می دهند از بادکنک آرایی گرفته تا اجاره کردن هلی کوپتر و کالسکه طلایی و لیموزین. شما اندازه جیب و موجودی حساب بانکی تان را می دانید نه آن ها. پس با حساب و کتاب جلو بروید و اجازه ندهید چشم و هم چشمی یا تبلیغ های وسوسه کننده مسئولان تالار شما را وادار به هزینه های گزاف کند.

 

علاوه بر این، به یاد داشته باشید خدمه و مجریان اصلی مراسم از رسم و رسوم خانوادگی و قومی شما بی خبرند. پس اگر رسم ویژه ای دارید و می خواهید اجرا کنید، بهتر است قبل از برگزاری و طی یک جلسه توجیهی آن ها را آگاه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *