مواد لازم
روغن مایع و آب از هر کدام نصف پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
کره یک قاشق سوپخوری
بادنجان کبابی دو عدد
پنیر سفید ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰ گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد به میزان لازم
زرده تخممرغ یک عدد
کلوچه بادنجان کبابی
طرز تهیه
آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کمکم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یکدستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رندهشده، نمک و فلفل مخلوط کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها ابتدا زرده تخممرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.