کوکوی اسفناج

مواد لازم برای تهیه ی این غذا
اسفناج تازه ۲۰۰ گرم
پیازچه ۴ ساقه
تخم مرغ ۵ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
تره فرنگی ۲ ساقه
سبزی کوکو ۱۵۰ گرم
گردو ۲۰ گرم
روغن مایع ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه کوکوی اسفناج
ابتدا تره فرنگی را شسته و خرد کرده ، اسفناج را پاک کرده و خرد می کنیم، پیازچه را خرد کرده و سپس سبزی کوکو را خرد کرده و تمام سبزیجات را مخلوط کرده، گردو را ریز خرد کرده همراه با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم ، نمک و فلفل را اضافه کرده روغن را داغ کرده کوکو را داخل تابه می ریزیم. بعد از اینکه کاملاً سرخ شدطرف دیگر کوکو را سرخ می کنیم و بعد همراه با زیتون و گوجه فرنگی و خیارشور سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *