مواد لازم
▪ روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به اندازه لازم
▪ تره فرنگی ریز خرد شده ۲ عدد
▪ اسفناج تازه خرد شده ۱۷۵ گرم
▪ تخم مرغ ۵ عدد
▪ پیازچه ساطوری شده ۴ عدد
▪ سبزی کوکو( گشنیز،جعفری،شوید،تره،پیازچه و کمی نعنا) ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)
▪ گردو ۲۰ گرم
▪ نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه
کمی روغن( حدود ۱ قاشق) را در ماهیتابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی ها را خرد کرده در روغن کمی حرارت می دهیم. سپس اسفناج خرد کرده را به آن می افزائیم تا اینکه کمی نرم شود.( روی حرارات متوسط ۳ دقیقه بماند.) تخم مرغ ها را هم زده، اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و تمام سبزیجات را به آن می افزائیم. سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را اضافه می کنیم. مواد را در ماهیتابه ی دارای روغن داغ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری) ریخته، در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد آن را پشت و رو کرده، زیر گریل داخل فر گذاشته تا طلایی شود.( با آن روش از روغن کمتری استفاده می شود)