کوکوی قارچ و برنج

● مواد لازم
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز کوچک خرد شده
▪ یک حبه سیر
▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
▪ ۱۵۰ گرم برنج
▪ ۴۰۰ سی سی آب مرغ
▪ سه قاشق مرباخوری کره
▪ ۱۷۵ گرم قارچ
▪ چهار قاشق مرباخوری پنیر پارمسان
▪ هشت عدد تخم مرغ
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
روغن را در ماهی تابه ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. سپس سیر و فلفل دلمه ای ریز شده را به آن افزوده و اجازه دهید تا مواد برای شش دقیقه دیگر کاملاً تفت داده شوند.
برنج را که از قبل شسته اید در آب مرغ و کره بپزید و بگذارید برای ۲۵ دقیقه دم بکشد. در ظرف مناسب دیگری قارچ ها را تفت دهید سپس برنج را با بقیه مواد به قارچ اضافه کنید. تخم مرغ ها را در مخلوط کن شکسته و هم بزنید و در آخر پنیر پیتزا را به آن بیفزایید. تمام مواد را در تابه ریخته و مانند کوکو سرخ کرده و برش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *