مواد لازم
▪ ماهی شیر فیله شده: ۲۵۰ گرم
▪ پیازچه خرد شده با قسمت سبزش: ۶ عدد
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ آب سرد: یک لیوان سرخالی
▪ سیر ۲ حبه (می توان از پودر سیر هم استفاده کرد)
▪ آرد: یک قاشق غذاخوری پر
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ روغن برای سرخ کردن: یک دوم لیوان
طرز تهیه
ماهیها را تمیز میکنیم و به شکل چهارگوشهای حبههای مستطیلی کوچک برش میدهیم. ماهیهای تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا مزهدار شود و آن را کنار میگذاریم. در کاسهای تخممرغها را میشکنیم. پیازچه خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخممرغها خوب مخلوط میکنیم تا به شکل سس رقیقی در آید.
ماهیهای تمیز شده را در سسی که آماده کردهایم، میریزیم. در تابهای روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم. از مایه آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ میکنیم. میتوان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو کرد.