مواد لازم
▪ سینه مرغ پخته شده: ۱ عدد
▪ آب لیمو (یا آب یک عدد لیمو ترش تازه): ۱ قاشق مرباخوری
▪تخم مرغ: ۴ عدد
▪ آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
▪ ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
▪ گردو خرد شده نه خیلی ریز: ۲ قاشق غذاخوری
▪ زرشک پلوئی: ۱ قاشق غذاخوری
▪ روغن مایع: به مقدار لازم
▪ زعفران دم کرده (حل شده در آبجوش): ۱ قاشق چای خوری
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا مرغ را به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. زرشک را شسته و با آرد مخلوط می کنیم، آن ها را در ظرف ریخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگی، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
سپس تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه می کنیم. ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در ماهیتابه می ریزیم تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر می گردانیم و بدون آن که در ظرف را ببندیم آن را می پزیم. کمی که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم.
نکته: از مرغ باقیمانده از غذاهای قبل هم می توان استفاده کرد.