مـواد لازم
▪ گل کلم متوسط یک عدد
▪ تخم مرغ ۶ عدد
▪ پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن ۱۰۰ گرم
▪ زعفران سائیده یک قاشق چای خوری
▪ جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
طـرز تهیه
ظرفی را آب کرده کمی نمک می ریزیم و می گذاریم آب جوش بیاید گلهای گل کلم را از هم جدا می کنیم و می شوئیم تا آب آن برود و بعد آنرا با چنگال کمی نرم می کنیم تخم مرغها را درظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم و آنرا خوب مخلوط می کنیم زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و داخل تخم مرغ می ریزیم جوش شیرین را در یک قاشق آب سرد حل نموده با تخم مرغ مخلوط می کنیم پیاز و گل کلم را که کاملا سرد شده به مایه تخم مرغ اضافه کرده تمام مواد را خوب مخوط می کنیم بعد روغن را در تابه یا ظرف نسوز گردی می ریزیم میگذاریم داغ شود .
مایه را در روغن ریخته کوکو را کف فر قرار داده حرارت را سیصد و پنجاه درجه می نمائیم سه ربع ساعت می گذاریم در فر بماند تا زیر کوکو کاملا برشته و زرین شود بعد ظرف را روی آخرین پنجره بطرف بالا قرار می دهیم یک ربع تا بیست دقیقه دیگر می گذاریم بماند تا روی آن نیز زرین شود ظرف را از فر خارج کرده بهر فرم و شکل که بخواهیم آنرا می بریم و در دیس می چینیم (باید قسمت زیر کوکو که برشته تر است بطرف رو قرار بگیرد) در صورتی که کوکو را روی آتش تهیه کنیم مایه را در تابه آماده کرده حرارت زیر آنرا ملایم می کنیم و در آنرا بسته روی آن کمی آتش می ریزیم تا زیر و روی کوکو برشته و طلائی شود بعد آنرا می بریم اگر روی آن کاملا سرخ نشده باشد قطعات بریده شده را بر می گردانیم تا این قسمت نیز برشته شود . بدون ریختن آتش روی در کوکو با حرارت ملایم نیز می توان کوکو را تهیه کرد .