مواد لازم
برای شش نفر
سیبزمینی – دوکیلو
تخممرغ زده شده – دو عدد
پودر نان خشک – هفت قاشق غذاخوری
نمک – دو قاشق چایخوری
پیاز رنده شده – سه عدد
روغن مایع – نصف پیمانه
کوکو سیب زمینی در فر
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سیبزمینیها را پوست کنده و ریز رنده کنید.
سیبزمینیهای رنده شده را به همراه پودر نانخشک، تخممرغ، نمک و فلفلسیاه درون ظرفی ریخته، خوب هم بزنید تا تخممرغها کمی پف کنند. در این هنگام پیاز رنده شده را به آن بیفزایید و شش قاشق غذاخوری، روغن در آن ریخته و هم بزنید.
بقیه روغن را در ظرف مناسب فر که متناسب با اندازه مایه کوکو باشد، بریزید. اندازه ظرف باید طوری باشد که ضخامت کوکو حداکثر ۴ سانتیمتر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهید تا روغن داغ شود.
قالب را با احتیاط از درون فر بیرون آورده و مایه کوکو را درون ظرف پهن کنید. هرچه روغن داغتر باشد، کوکوی برشتهتری خواهید داشت.
قالب کوکو را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی تیره شود. کوکوی آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید در این کوکو مقداری پنیر رنده شده، مثل پنیر چدار بریزید.