کوکو سیب زمینی

مواد لازم

سیب‌زمینی: ۵-۶ عدد متوسط
تخم‌مرغ: ۲-۳ عدد کامل
آرد سیب‌زمینی: یک قاشق غذا‌خوری
پودر سیر: در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
کره: ۲۵ گرم /
شیر: ۱-۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و ادویه: به‌مقدار لازم
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری

کوکو سیب زمینی

طرز تهیه

سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید بعد پوست بگیرید و ریز رنده کنید. در یک کاسه سیب‌زمینی‌ها را بریزید و با نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید؛ بعد یکی یکی تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. معمولا دو عدد تخم‌مرغ برای این مقدار کافی است که این بستگی به نوع سیب‌زمینی دارد. دقت کنید اندازه تخم‌مرغ زیاد نباشد تا مواد خیلی شل نشوند ولی اگر تخم‌مرغ بیشتری نیاز بود، حداکثر ۳ عدد کافی است. بعد شیر را اضافه کنید، پودر سیر، کره و در آخر جعفری خرد شده را.خوب مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. بهتر است حدود ۱۵ دقیقه بگذارید مواد در یخچال بمانند.

در تابه مناسبی چند قاشق روغن بریزید و کمی حرارت را زیاد کنید تا روغن خوب داغ شود. به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید و با کمک دست به شکل مورد نظر مواد را صاف کنید و یکی‌یکی در روغن بیندازید. حرارت را بسیار ملایم کنید و بگذارید کوکو‌ها کاملا و یکدست سرخ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *