مواد لازم
سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم
ماست ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
زعفران آب کرده به میزان لازم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
زرشک ۱۵ گرم
خلال بادام ۳۰ گرم
آب نصف پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۴ قاشق سوپخوری
خلال پسته ۳۰ گرم
خیار شور یا خیار، لیمو ترش، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای برای تزیین
طرز تهیه
سیب زمینی آب پز را رنده می کنیم. تخم مرغها را با چنگال کمی می زنیم و بعد به سیب زمینی اضافه می کنیم به مقدار خیلی کم نمک به مواد اضافه می کنیم چون غذا شکر دارد نمک نباید زیاد باشد.
مقدار خیلی کم فلفل اضافه کرده مخلوط می کنیم. سپس ماست و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم با قاشق هم می زنیم تا مواد به خورد هم برود. تابه نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن داخلش می ریزیم. می توان برای اینکه مواد یک دست شود با همزن برقی آنها را هم زد. برای تهیه شربت کوکو آب را داخل ظرف دیگری روی حرارت می ریزیم و شکر، زعفران، گلاب اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مواد کوکو را داخل روغن داغ شده می ریزیم و پهن کرده و صاف می کنیم. از روغن زیتون استفاده می کنیم. خلالها و زرشک را به شربت اضافه می کنیم. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد بر می گردانیم و روی آن شربت را می ریزیم و می گذاریم طرف دیگر نیز سرخ شود و مواد شربت هم روی کوکو همراه با سرخ شدن آن بپزد. حرارت زیر کوکو باید خیلی کم باشد تا آرام آرام بپزد. در ظرف را نمی گذاریم تا عرق نکند و کوکو خوب سرخ شود.