مواد لازم:
سیب زمینی ۷۰۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
گوجه فرنگی ریز شده ۳ قاشق سوپ خوری
پیازچه خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده یک عدد
شیر ۳ قاشق سوپ خوری
آرد سفید مقداری
آرد سوخاری ۴۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس مقداری آب و نمک به آن افزوده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آن زمان پخت دهید. بعد از آن سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
مقداری از مواد را برداشته،ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهایتاً در آرد سوخاری بغلطانید. مواد را در کف دست کمی پهن کرده و نهایتاً در روغن داغ قرار دهید،تا طلایی رنگ شوند.