مواد لازم
▪ گردوی آسیاب شده: ۲۰۰ گرم
▪ تخم مرغ: ۴ عدد
▪ پیاز درشت: ۱ عدد
▪ رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
▪ کنجد خام: ۱ قاشق غذاخوری
▪ زعفران دم کرده: ۱ قاشق چای خوری
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ روغن: به میزان لازم
▪ جعفری، گوجه فرنگی و تربچه: برای تزئین
طرز تهیه
گردوی آسیاب شده یا چرخ شده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسیاب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا مایه ی کوکوی ما بدست آید.
روغن را در تابه داغ کرده و مواد کوکو را مانند کوکوهای دیگر داخل روغن با شعله ملایم سرخ می کنیم.
پس از پختن کوکو آن را در دیس چیده همراه با جعفری و گوجه فرنگی و تربچه تزئین می کنیم.
نکته: این کوکو را به صورت سرد و گرم سرو می کنند.