مواد لازم
بادنجان – یک کیلو
گوشت مرغ – ۷۵۰ گرم
پیازداغ – دو قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی – دو قاشق سوپخوری
غوره – ۳۰۰ گرم
نمک، روغن و زردچوبه – به میزان لازم
گوجهفرنگی ریز – در صورت تمایل چند عدد
خورش مرغ و بادنجان
طرز تهیه
بادنجانها را پس از پوست کندن و گرفتن تلخی آب آن را در روغن سرخ کرده، کنار میگذاریم. مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده با کمی روغن تفت میدهیم، سپس رب، پیاز داغ، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کرده و میگذاریم نیمپز شود. وقتی که مرغها نیمپز شد، بادنجانهای سرخ شده را روی مرغها چیده و غوره را هم روی آن میریزیم و میگذاریم تا مرحله پخت کامل شود.
میتوان گوجهفرنگیها را هم روی بادنجانها گذاشت تا بپزد یا این که در کمی روغن سرخ کرده و پس از کشیدن خورش دور ظرف چید.