مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته
سیب زمین متوسط ۳ عدد
نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱- گوشت را به چند تکه تقسیم کرده و میشوییم و با یک قاشق غذا خوری روغن تفت میدهیم ، تا گوشت به روغن بیافتد . ۳لیوان آب و پیاز سرخشده را به گوشت اضافه کرده می گذاریم با شعله ملایم بپزد .
۲- بامیه ها را شسته وانتهای(ته چوب ) آن را می بریم تا در موقع پختن لیز وله نشود . حالا بامیه ها را با ۲ قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ می کنیم .
۳- رب گوجه فرنگی را هم به بامیه ها اضافه کرده و کمی تفت می دهیم ونمک وفلفل و سس تمر هندی را هم به بامیه می زنیم .
۴- در مرحله آخر که گوشت تقریبا پخت، بامیه ها را هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با گوشت بپزد .
۵- این خورش کم آب طبخ می شود .
۶- برای خوش عطر تر شدن این خورشت می توانیم از نعناع و جعفری به صورت سرخ شده و به مقدار کم (برای این غذا تقریبا۱ فنجان کافی می باشد )استفاده کنیم .
۷- سیب زمین ها را هم پوست کنده و به صورت حلقه های باریک می بریم و سرخ می کنیم و در انتها در کنار ظرف برای تزیین قرار می دهیم .
طرز تهیه سس تمر هندی :
تمر هندی را در ۱ لیوان آب جوش قرار داده و بعد از ۲-۱ ساعت آن را از صافی عبور دهید .