طرز تهیه خورش جغله بادام – کتاب هنرآشپزی – خانم رزا منتظمی – وبگاه گروه آشپزی
مواد لازم برای ۶ نفر :
۱. گوشت مغز ران بدون استخوان ۷۵۰ گرم
۲. چاقلا بادام ریز نیم کیلو
۳. نعنا و جعفری نیم کیلو
۴. پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
۵. روغن ۱۵۰ گرم
۶. نمک به قدر کافی
طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوئیم با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم نیم پز شود . نعناع و جعفری را تمیز کرده می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن گرفته شود سپس ریز خرد می کنیم و با روغن کمی سرخ می کنیم ته چاقلا را می گیریم نعناع و جعفری و چاقلا را در گوشت می ریزیم می گذاریم خورشت آهسته بجوشد و تمام مواد آن پخته شود در اواخر طبخ نمک و ترشی آنرا اضافه می کنیم و وقتی خورشت جا افتاد آنرا می کشیم .
می شود بدون نعناع و جعفری این خورشت را آماده کرد اما ۷۵۰ گرم چاقلا لازم است.