اسامی خواربار به ترکی آذربایجانی ( خیرمیردا )

آرد = اون

برنج = دویو

آب میوه = یئمیش سویو

تخم مرغ = یومورتا

چای = چای

پنیر = پئندیر

بستنی = دوندورما

روغن = یاغ

روزغن زرد = ساری یاغ

سرشیر = قایماق

نمک = دوز

نمک سنگی = داش دوز

نان = چوره ک ، ائکمه ک ، په په

ماست = قاتیق ، یوغورت

فلفل = بی به ر

زردچوبه = ساری کوک

زنجبیل = ایستی اوت

شیر = سود

روغن ذرت = قارغی دالی یاغی

سبزیجات = گویه ره نتی

سبزی = گوی

پیاز = سوغان

رب گوجه فرنگی = تامات

عسل = بال

سرشیر = سود اوزو

مربا ، کمپوت = بیشمیش یئمیش

شکر = قارغی توزو

قهوه = توز چای

چای سبز = گوی چای

لپه = یاپا

کنسرو ، تن = قوتو یئمه یی

رشته = ائشته

رشته سوپ = آش ائشته سی

ترشی = ائکشی

خامه = قایماق

سیب زمینی = یئرآلماسی

سیر = ساریمساق

 

 

۶ Comments

Add a Comment
  1. ایستی اوت زنجبیل دییر

  2. پیازچه رو هم بنویسین، که میشه کالیش

    1. محمد میرخان

      سوغان بالاسی

  3. حدود نود درصد اینهایی که نوشتی، کلمات و لحجه های روستایی است.

    1. ببخشید شهریش اونوقت چی میشه شما بفرمایید یاد بگیریم.

  4. مهدی اصلانی

    آت گوتی یا گوگم میشه بلو بری که معادل فارسی نداره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *