مواد لازم
– گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
– لپه ۱ پیمانه
– زرشک ۱ پیمانه
– نمک ، فلفل و پودر کاری به میزان لازم
– رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
– پوره گوجه فرنگی ۲ الی ۳ عدد معادل ۱ پیمانه
– پیاز ۱ الی ۲ عدد
چگونگی تهیه
ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت می دهیم و به همراه گوشت ، کمی آب اضافه می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم . لپه خیس را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه زرشک تفت داده شده را با کمی شکر آماده می کنیم و اضافه می کنیم و به دنبال آن رب گوجه فرنگی ، پوره گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و بعد از آماده شده خورش پوره کاری را اضافه می کنیم. این غذا را با گوشت چرخ کرده و یا با تکه های مرغ هم می توان تهیه کرد.