مواد لازم
– گل کلم متوسط نیم کیلو
– سیب زمینی متوسط ۳ عدد
– اسفناج ۱ کیلو
– هویج متوسط ۲ عدد
– پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
– سیر ۲ حبه
– سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
– پنیر خرد شده ۱۰۰ گرم
– ماست کم چرب ۵/۱ پیمانه
– آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
– نمک و فلفل به میزان لازم
– روغن زیتون ۶ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
در یک ماهی تابه روغن زیتون را گرم می کنیم ، اسفناج خرد شده را کمی تفت می دهیم در حدی که سبک شود. پنیر سفید ( توفو ) را خرد کرده به سبزیجات اضافه می کنیم ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم که سبک و نرم و پخته شوند در ظرفی ماست کم چرب و آرد سفید را خوب با چنگال می زنیم بعد سس خردل ، سیر خرد شده ،نمک و فلفل و پودر زنجبیل را ترکیب کرده و به سبزیجات اضافه می کنیم چند دقیقه زمان می دهیم تا خودش غلیظ شود و جا بیفتد ۰ نکته : هویج و سیب زمینی را از قبل می توانید آب پز کنید بعد به خورش اضافه کنید. نکته : آب را جوش بیاورید کمی زرد چوبه اضافه کنید بعد گل کلم را به آن اضافه کنید چند دقیقه بعد آماده است.