مواد لازم:
– روغن مایع=۵۰ گرم
– پیاز= یک عدد (۱۰۰ گرم)
– بلدرچین= ۴ عدد
– زردچوبه= نصف قاشق چایخوری
– چاشنی خورشت مگی= یک بسته
– آب= ۲۵۰ میلی لیتر
– نمک= نصف قاشق چایخوری
– آب پرتقال= ۲۵۰ میلی لیتر
– نشاسته ذرت= ۲ قاشق غذاخوری
– شکر=۱۰۰ گرم
– خلال پوست پرتقال =۲ قاشق غذاخوری
– پرتقال= ۲ عدد بزرگ
طرز تهیه
۱. روغن را حرارت داده و پیاز بسیار ریز خرد شده را در روغن تفت
دهید تا طلایی شود.
۲. بلدرچین را جداگانه پخته، به پیاز سرخ شده اضافه کرده و ۵
دقیقه تفت دهید.
۳. زردچوبه را اضافه کنید.
۴. چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵. آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶. خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۷. آب پرتقال و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه
حرارت دهید و مرتب هم بزنید. شکر را اضافه کرده و هم زدن
و حرارت دادن را ادامه دهید تا سس غلیظی حاصل شود.
خلال پوست پرتقال را افزوده و ۵ دقیقه حرارت دهید. سس آماده است.
۸. سس را به مواد قبل اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید.
۹. پرتقال ها را پوست کنده، برش دهید و بر روی بلدرچین ها قرار دهید.
۱۰. ۲ دقیقه حرارت دهید، برش های پرتقال را سریعا خارج کنید و برای تزئین ظرف در اطراف بلدرچین ها استفاده کنید