مواد لازم
کلم برگ یک عدد
سبزی دلمه ۲۵۰ گرم
برنج یک پیمانه
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیازداغ نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
زرشک چهار قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به میزان لازم
شکر پنج قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف پیمانه
روغن یا کره ۱۰۰ گرم
زعفران دمکرده ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
دلمه کلم برگ مخصوص
طرز تهیه
کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید. برگها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کرده و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخکرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
زرشکها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید. سپس برگهای کلم را روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.