راه و رسم هدیه دادن در دوران عقد

راه و رسم هدیه دادن در دوران عقد

 

بسیاری از هزینه ها و مراسمی که در دوران عقد مرسوم است، ریشه در تاریخ و سنت های دیرین ما دارند و هر یک نشانه ای از رسم و آیین ویژه ای است. از آنجا که دوران عقد اولین قدم های زندگی مشترک شما است و قطعا هر دو شما سعی دارید که در دل دیگری نفوذ بیشتری داشته باشید، بهتر است به هدیه دادن به عنوان یک روش ابراز محبت بیشتر فکر کنید.

 

شما با هدیه دادن به نوعی عشق و علاقه خود را به همسرتان نشان می دهید. به او می گویید که او برای شما ارزشمند است و همیشه به یادش هستید حتی وقتی در کنار او حضور ندارید.

 

پیامبر اکرم (ص) فرموده اند: «هدیه به همسر عفت او را بیشتر می کند.» و امام على علیه‏السلام هم در حدیثی دیگر می فرمایند: «هدیه دادن دوستى را به دنبال مى‏آورد.» البته این هدیه حتماً نباید کادویی گران قیمت باشد بلکه شاخه ای گل سرخ یا هدیه ای کوچک می تواند خوشحالی همسرتان را تضمین کند.با تمام این ها، هدیه دادن هم نیازمند مدیریت است. مدیریت پول، زمان و مکان آن.

 

– هدیه دادن گاهی با توقعات کاذب و تجملات بی شماری همراه می شود و بعد از مدتی کم کم جنبه ی وظیفه پیدا می کند. از همه این ها مهم تر، در میان دلهره های مالی دختر و پسر که در دوران عقد مرسوم است، هدیه دادن می تواند یک بار به بارهای مالی این دوران اضافه کند.

 

– هدیه های شما همیشه نباید بزرگ باشد همیشه هم نباید کوچک و کم اهمیت باشد. در مناسبت های خاص برای همسرتان هدیه خاص بگیرید اما در ملاقات های معمولی تان می توانید به یک جعبه شکلات و شیرینی یا یک شاخه گل و حتی یک کارت یا کتاب کوچک بسنده کنید.

 

– گاهی به اعضای خانواده همسرتان هدیه دهید اما نه همیشه. ترجیحا این هدایا مربوط به مناسبت ها باشد. هدیه کینه ها را از بین می برد. اما بعضی ها ممکن است با انتخاب هدیه نامناسب باعث ایجاد کینه شوند. هدیه باید در شان طرف مقابل باشد و با سن و سال، فرهنگ، جایگاه و جنسیت او سنخیت داشته باشد. این الزاما به معنی گران قیمت بودن هدیه نیست به معنی مناسب بودن آن برای شخصیت فرد مقابل است.

 

– در این دوران، زن و مرد هزینه های مشخصی دارند، مثل هزینه تامین جهیزیه، خریدهایی که به طور معمول در هنگام عقد انجام می شود مثل خرید آینه و شمعدان، حلقه ازدواج و… بنابراین توجه داشته باشید که با تفکر صحیح و منطقی هزینه هایتان را به گونه ای مدیریت کنید تا هم بتوانید دل هم را شاد کنید و هم شرایط اقتصادی خود را در سطح مطلوبی نگه دارید. توجه داشته باشید کیفیت برنامه ریزی برای هزینه کردن خیلی مهم تر از کمیت آن باشد. به عنوان مثال، برگزاری مراسم عقد ساده و با مهمان های خصوصی ممکن است لذت بیشتری را نصیب شما و همسرتان کند تا یک مراسم بزرگ که به خاطر حضور اقوام و آشنایان دور احساس معذب بودن به شما دست بدهد. البته تمام این برنامه ریزی ها باید با توجه به سلیقه ی شما و همسرتان و با توجه به وضعیت اقتصادی و مالی و جلب رضایت والدین تان ترتیب داده شود. آنچه در هنگام خرید عقد توصیه می شود این است که همیشه دوطرف حد اعتدال را رعایت کنند. بدان معنی که یک خرید آبرومند و معقول را داشته باشند نه آنقدر اجناس کم و ارزان انتخاب کنند و نه دست روی گران ترین جنس فروشگاه بگذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *