مواد لازم :
میگوی پاک شده نیم کیلو
سیر یک بوته
گشنیز ۱۵۰ گرم
شنبلیله ۱۵۰ گرم
تمبرهندی نصف بسته
پیاز یک عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
یا آب گوجه فرنگی یک فنجان
طرز تهیه :
میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر ، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمبرهندی و رب گوجه فرنگی ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است.