یک متخصص تغذیه اظهار کرد یکی از روش های مناسب تغذیه ای جهت کاهش مصرف گوشت قرمز، استفاده از ماکارونی با گوشت مرغ یا تن ماهی است که برای کودکان و سالمندان قابل هضم تر است.
دکتر شادی روستایی در گفتگو با ایسنا با اشاره به این که یکی از آداب غیرصحیح ایرانی ها، مصرف ماکارونی با گوشت قرمز است، گفت: بهترین موادی که می توان همراه با ماکارونی مصرف کرد، ترکیبات پروتئینی است؛ زیرا ماکارونی خود از گروه نان و غلات است و زمانی که با پروتئین مصرف می شود، کامل خواهد شد. این پروتئین می تواند شامل پنیر، گوشت چرخ کرده مرغ و یا تن ماهی باشد.
وی گفت: به طور کلی توصیه می شود در طول روز بر حسب نیاز سن و وزنتان بین ۶ تا ۱۱ واحد نان و غلات مصرف کنید. هر فرد بر حسب ذائقه می تواند ۲ تا ۳ واحد آن را به ماکارونی اختصاص دهد.
در ضمن نصف لیوان ماکارونی پخته معادل یک واحد از این گروه محسوب می شود.
دکتر روستایی تاکید کرد: در نان می توان سبوس به مقدار زیاد دریافت کرد اما در ماکارونی های معمولی موجود، سبوس وجود ندارد، به همین دلیل توصیه می شود در صورت امکان، ماکارونی با آرد سبوس دار تهیه و استفاده شود.