مواد لازم
گوشت خردشده بدون چربی ۷۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نخودفرنگی یک پیمانه
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
ادویهکاری یک قاشق غذاخوری
آب، نمک، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزکوبیده نصف قاشق چایخوری
ماست یکسوم پیمانه
کاری قیمه
طرز تهیه
پیاز را رنده کرده و در روغن با زردچوبه سرخ میکنیم سپس گوشت را اضافه کرده و به همراه رب گوجهفرنگی در پیاز سرخ میکنیم بعد آب ریخته و میگذاریم گوشت بپزد وقتی گوشت پخته شد، نخودفرنگی، تخم گشنیز، ادویهکاری، نمک و فلفل را اضافه کرده و میگذاریم ۳۵ دقیقه دیگر با شعله ملایم بپزد، سپس ماست را اضافه میکنیم و ده دقیقه دیگر میپزیم. (این غذا را باید دائما هم بزنید تا ته نگیرد) پس از این ده دقیقه غذا آماده سرو است.