مواد لازم
▪ سیب زمینی پخته ۲ کیلو
▪ کره ۱۶۰ گرم
▪ شیر ۲/۱ لیوان
▪ سس تند ۱ قاشق غذاخوری
▪ پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
▪ گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد
▪ سوسیس ۱۵۰ گرم
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پنیر فتا ۱۰۰ گرم
▪ پنیر چدار ۱۵۰ گرم
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ برگ ریحان تازه ۱۵۰ گرم
▪ بادام زمینی بوداده ۱۰۰ گرم
▪ سیر ۱ حبه
▪ پنیر پارمیسان ۳۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی های پخته را ریز کرده سپس پوره کنید و بعد با کره و شیر مخلوط نمایید. مایه ی سیب زمینی را به ۳ قسمت تقسیم کنید. سوسیس ها را به صورت حبه قندی ریز کنید و با گوجه فرنگی در تابه تفت دهید،سپس یک قاشق مرباخوری سس تند به آن بیفزایید و با یک قسمت از پوره مخلوط و در کف قالب کیک پهن کنید.
پنیر فتا را رنده کرده و با پنیر چدار و پارمیزان مخلوط نمایید،بعد با زرده تخم مرغ ،قسمت دیگری از پوره را مخلوط کرده و یک لایه دیگر روی لایه سوسیس بریزید و پهن کنید،سپس برگ ریحان را در خردکن ریخته و بادام زمینی را به ان اضافه نمایید و آنگاه سیر و خامه را بیفزایید و با یک قسمت دیگر پوره مخلوط کنید. اکنون مواد را داخل قالب در طبقه آخر بریزید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید؛سپس در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه پخته و با برگ ریحان تزئین نمایید.