مواد لازم
عدس پخته شده – ۴۰۰ گرم
تخممرغ – شش عدد
آرد گندم – دو قاشق سوپخوری
سبزی معطر خرد شده – ۱۵۰ گرم
نمک و ادویه – به میزان لازم
روغن مایع – ۱۰۰ گرم
کوکوی عدس
طرز تهیه
ابتدا عدس را میشوییم و خیس میکنیم. دو ساعت بعد آن را با مقداری نمک میپزیم. بعد از پخته شدن داخل آبکش میریزیم تا سرد شود، سبزی خردشده را داخل یک ظرف ریخته و عدس، آرد، ادویه و نمک را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخممرغها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال خوب هم میزنیم و به موادمان افزوده و خوب مخلوط میکنیم . ماهیتابه را روی حرارت ملایم گذاشته و روغن را درون آن میریزیم، پس از داغ شدن روغن، مواد کوکو را داخل تابه میریزیم، هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد آن را برش داده و برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود سپس درون یک دیس گذاشته و دور آن را تزئین میکنیم.